Man 12:00 - 17:00, Tir - Fre 10.00 - 16.00 +45 2489 2113

Rejser til Færøerne - Natur er hovedemnet for vores pakkerejser. Oplev den smukke gård Saksun på en kør-selv ferie på Færøerne

Rejser til Færøerne

Færøerne er fabelagtige, med overvældende natur og en venlig befolkning. Vil du udforske Færøerne på egen hånd, så kontakt os for et uforpligtende tilbud på en kør selv ferie. Vi er specialister i rejser til Færøerne.

Vi har pakkerejser med fly, bil og indkvartering. Det kan også være en weekendtur med udflugter fra Tórshavn.

Se vores forslag til rejser til Færøerne.

Kør selv ferie på Færøerne. Besøg Saksun med den fredede Kongsbondegård Dúvugardar.

Vi blev glædelig overrasket

"Hej Anne Vi var heldige at det ikke var tåget og det kun regnede 2 dage, men ikke så meget...
Læs mere

Hanne

Rejser til Island | Søpapegøjer kan opleves om sommeren i Island. Norht Travel.

Vellykket tur til Island og Færøerne

“Jeg vil bare takke dig for at vores tur til Island og Færøerne blev så vellykket. Din planlægning var super...
Læs mere

Kenneth

Fantastisk ferie på Færøerne

"Vi er nu tilbage efter en helt fantastisk ferie på Færøerne. Alt har bare fungeret til perfektion, langt bedre end...
Læs mere

Georg og Vibeke

Rejse til Færøerne

En rejse til Færøerne kan være med fly fra København, Billund eller Aalborg (i sommerperioden).
Mange vælger en kør selv ferie. Du kan naturligvis vælge lige det antal dage du ønsker at være afsted. Ud fra vores indgående viden om og mange rejser til Færøerne, har North Travel lavet 3 forskellige forslag til en kør selv ferie 5, 8 eller 10 dage. På en 5 dages tur vil der som regel være indkvartering 4 nætter i Thorshavn, men det er også muligt med indkvartering to forskellige steder.
En 8 dages tur med indkvartering 3 – 5 steder bringer dig rundt på de fleste øer, som er forbundet med en bro eller underjordiske tunneller. Men vil du til dejlige Suduroy, skal du vælge minimum 10 dage. Det tager 2½ time hver vej med færgen til Suduroy.

Det er populært at tage på weekendtur til Færøerne. Den korte rejsetid, 2 timer med fly, bringer dig til en helt anden verden. Den barske men smukke natur er fortryllende. Der er en fred og ro på Færøerne, som er svær at finde hjemme i Danmark. Selv i hovedstaden Thorshavn er der en dejlig afslappet atmosfære. Tag på en af vores udflugter med bus og guide. Gå en tur i den gamle del af Thorshavn, Tinganes, hvor husene er skæve og har græs på taget. Tinganes ligger på en halvø, som deler havnen i to, Eystaravág og Vesteravág. Prøv om du kan finde den smalle hovedgade, som hedder Gongin. Der er flere dejlige restauranter ved Gongin, men også rundt i den lille hovedstad finder du både internationale og færøske restauranter af høj kvalitet. For feinschmeckere vil den unikke Michelin-restaurant Koks være et højdepunkt for rejsen til Færøerne.

Kør selv ferie på Færøerne

Det Færøske vejnet er veludbygget og alle hovedveje er asfalterede. Der findes dog stadigvæk grusveje, hvor du skal køre forsigtigt. De største tunneller er tosporede, men mange tunneller er smalle, men et spor og vigepladser.
Den generelle hastighedsgrænse er 50 km/t i byområder og 80 km/t på asfaltveje og grusveje.

Fakta om Færøerne

Færøerne, med knap 50.000 indbyggere, består af 18 øer med tempereret klima, som betyder at vejret er omskifteligt. På én dag kan du opleve både sol, regn og tåge. Om sommeren ligger temperaturen på ca. 11°C i gennemsnit.

Thorshavn er verdens mindste hovedstad med ca. 19.000 indbyggere.

Færinge har deres eget sprog, som er færøsk, men de fleste taler også dansk.

Ólavsøka er Færøernes nationaldag, som afholdes den 28. og 29. juli.

På Færøerne bruger man danske penge. Der findes dog pengesedler med færøske motiver på. De har samme værdi som danske kroner. Du kan også bruge kreditkort på Færøerne.

Det færøske vejnet er veludbygget og der er broer eller tunneller, så man nemt kan komme mellem de største af øerne. Det er gratis at køre gennem de fleste tunneller, men der er to betalingstunneller og den tredje på vej.

I 2007 blev Færøerne kåret til Verdens mest indbydende rejsemål af National Geograpic.