man. 12:00 - 17:00, tir. - fre. 10:00 - 16:00 (Venligst book møde på forhånd) +45 2489 2113

Firmaet

NORTH TRAVEL blev etableret den 21. april 2009. Vi har kontor i Taastrup, hvor du er velkommen tiL at kigge ind og få en snak med os om din næste rejse. Gennem årene er det blevet til rigtig mange yderst tilfredse kunder. Vi er et lille bureau, med stor fokus på vores kunder, som skal have den bedste service og en fantastisk oplevelse på rejsen til Island eller Færøerne.
Hos os er du i gode og professionelle hænder.

Erfaring og ekspertise

Vores islandsekspert, Anne Gísladóttir har over 25 års erfaring indenfor rejsebranchen. Anne kommer fra Island og har fra barnsben rejst Island tyndt med sin familie og gør det stadigvæk. I dag er der ikke mange steder i Island, hvor hun ikke har sat sine spor. Spørger du Anne hvor hun helst vil holde ferie, lader svaret ikke vente på sig. Det er selvfølgelig ISLAND.
Vores store kendskab til FÆRØERNE har vi fra de mange rejser vi tager på, for at blive opdateret på muligheder og nye tiltag inden for rejsebranchen.

Vores samarbejdspartnere

NORTH TRAVEL samarbejder kun med pålidelige og professionelle udbydere. Du kan trygt overlade det til os at bestille fly, indkvartering, udlejningsbil, udflugter og aktiviteter.

Grupperejser

Er I en gruppe på minimum 10 personer, arrangerer vi rejsen i tæt samarbejde med jer.
Mange års erfaring fra en gruppeafdeling gør, at vi ved hvad der skal til for at sammensætte en vellykket grupperejse.

Lad dig inspirere af vores hjemmeside og kontakt os for at få skræddersyet din drømmerejse til Island eller Færøerne.

Kontakt os via kontaktformular eller ring på tlf. 2489 2113 og hør hvad vi kan hjælpe dig med, så du kommer hjem igen med masser af gode minder om en uforglemmelig oplevelse.

Vi glæder os til at høre fra dig.