Man 12:00 - 17:00, Tir - Fre 10.00 - 16.00 +45 2489 2113

Pakkerejser Island - Natur er hovedemnet for vores rejser. North Travel.

Rejser til Island

Rejser til Island er vores speciale. Hvis du drømmer om at holde ferie på Island, så kig på vores mange muligheder. Vi har pakkerejser med fly. Det kan være en kør selv ferie, rundrejse i Island, weekendtur eller rideferie.

Få et uforpligtende skræddersyet tilbud på din rejse til Island.

Rejser til Island er vores speciale. Vi har mange gode forslag til din kør selv ferie. Få et uforpligtende tilbud på din rejse til Island hos North Travel.

Familietur til Island. Bus og guide. North Travel.

Smuk tur i perfekt solskinvejr

"Godmorgen Anne Netop hjemkommet fra en spændende tur på Island , som lovet tilbagemelding. Super velarrangeret tur og stor ros...
Læs mere

Kim

Det vores kunder siger om vores rejser til Island
5.0
2018-09-24T14:07:02+00:00

Kim

Familietur til Island. Bus og guide. North Travel.
"Godmorgen Anne Netop hjemkommet fra en spændende tur på Island , som lovet tilbagemelding. Super velarrangeret tur og stor ros til anvendelsen af Einar. Det er bestemt en guide , som du trygt kan anbefale . Rolig venlig, velorienteret, veltalende og interessant . Han ved utroligt meget udover det sædvanlige "touristnødvendige". At turen blev lidt trist for mig , har intet med arrangmentet at gøre . Jeg måtte på hospitalet natten mellem fredag og lørdag. Jeg fik blodforgiftning ( lymphangitis ) på grund af et inficeret sår på højre hånd. Hospitalet virkede perfekt. 4 timer ( kl 02 - 06 ) så var jeg oprereret og tanket op med antibiotika og- næste - klar til turen til Gullfoss. Jeg var med !! . Smuk tur i perfekt solskinvejr ( godt arrangeret . hi , hi ) . Gullfoss er IMPONERENDE med is på , selvom det var bidende koldt . Den mindste på 4 år klarede turen , selv hun syntes det "gnavede" i kinderne . Jeg kunne desværre ikke deltage i den blå lagune på grund af hånden . Jeg spurgte om refusion af den ubrugte plads. Da regning ville blive sendt til North Travel, skulle jeg henvender mig hos dig . Det "lugtede" lidt af et hurtigt touristsvar , da der var rigtig mange mennesker, men jeg håber at udgiften kan refunderes . Jer er ret sikker på det ikke er sidste gang min datter, svigersøn og børnebørnene er på Island. Næste gang vil vi på hvalsafari, stå under et vandfald og på kører en tur på en gletcher i de sjove biler- om sommeren med forud bestilt solskin ! Det var herligt vejr hele turen"

Rigtig god og oplevelsesrig tur

"Så er vi kommet hjem fra vores Islandstur. Det var en kæmpe oplevelse, som endnu ikke helt har bundfældet sig....
Læs mere

Ruth og Poul

Det vores kunder siger om vores rejser til Island
5.0
2018-08-21T20:52:58+00:00

Ruth og Poul

"Så er vi kommet hjem fra vores Islandstur. Det var en kæmpe oplevelse, som endnu ikke helt har bundfældet sig. Alt i alt en rigtig god og oplevelsesrig tur. Den lever vi højt på længe. Tak for god tilrettelæggelse og service."

Seks fantastiske dage i Island

"Tak for en fin rejseplanlægning. Vi fik virkelig set noget. Ikke alt hvad du havde noteret, men det meste af...
Læs mere

Pia og Allan

Det vores kunder siger om vores rejser til Island
5.0
2018-08-22T22:20:06+00:00

Pia og Allan

"Tak for en fin rejseplanlægning. Vi fik virkelig set noget. Ikke alt hvad du havde noteret, men det meste af det ..."
The Secret Lagoon for børn og voksne. North Travel.

Familieferie i Island

"Vi havde en god tur. Vejret artede sig til vores fordel med flere solskinsdage, end jeg havde turdet håbe på...
Læs mere

Hanne Petersen

Det vores kunder siger om vores rejser til Island
4.0
2018-09-24T13:55:08+00:00

Hanne Petersen

The Secret Lagoon for børn og voksne. North Travel.
"Vi havde en god tur. Vejret artede sig til vores fordel med flere solskinsdage, end jeg havde turdet håbe på og kun en enkelt dag, der blev lidt vel våd sidst på eftermiddagen og derefter hele aftenen. Babyen klarede turen i fin stil - hun skal nok ende med at blive globetrotter. Der var blot behov for lidt ekstra afslapning for forældrene, så de sprang over nogle af seværdighederne og nød, at vi havde flere nætter det samme sted, så de bare kunne "blive hjemme" og gå en lille tur i området. Vi havde en rigtig fin tur til Jökulsarlon, hvor vi var heldige at se rigtig mange sæler - jeg blev ovenikøbet rost for at have arrangeret sæl-show. Vi fik også en spændende tur ned i den udslukte vulkan Thrinukagigur, hvor vi havde det fineste klare solskinsvejr og fra toppen en flot udsigt over området og helt til Reykjavik. Det var også det fineste vejr, da de fleste af os kørte Den Gyldne Cirkel eller dele af den, så vi kunne rigtig nyde udsigten til gletcherne, søerne, vandfaldene og hele landskabet. Og en del af os fik også slappet af i Secrete Lagoon. Omkring hulen og basaltsøjlerne ved den sorte kyst var der rigtig mange lunder, så også det ønske blev opfyldt for mange. I det hele taget var der udpræget tilfredshed med, at vi havde god tid til at nyde naturen og vandre nogle ture undervejs i vores eget tempo. Overnatningsstederne var generelt fine. På Bitra var der nogle enkelte, der havde fået værelser med skråvægge, hvilket gav dem lidt problemer i forhold til deres længde, men det var alt sammen noget, der var til at have med at gøre. Vi havde et enkelt uheld med en af bilerne, hvor vi måtte skifte et dæk, men det blev...
Gammel islandsk bondegård. Kør-selv Island rundt.

Den perfekte måde at opleve et land på

"Kør selv ferie i Island er den perfekte måde at opleve et land på , tiden går bare alt for...
Læs mere

Inger

Det vores kunder siger om vores rejser til Island
4.0
2018-08-22T22:08:55+00:00

Inger

Gammel islandsk bondegård. Kør-selv Island rundt.
"Kør selv ferie i Island er den perfekte måde at opleve et land på , tiden går bare alt for hurtigt!"
Islands hovedstad Reykjavik. North Travel.

Veltilrettelagt foreningstur

“Vi er meget tilfredse med arrangementet og havde en rigtig god tur med mange tilfredse deltagere og har fået mange...
Læs mere

Kabel- og Liniemesterforeningen

Det vores kunder siger om vores rejser til Island
5.0
2018-06-13T22:08:22+00:00

Kabel- og Liniemesterforeningen

Islands hovedstad Reykjavik. North Travel.
“Vi er meget tilfredse med arrangementet og havde en rigtig god tur med mange tilfredse deltagere og har fået mange roser efter hjemkomsten. Så tusind tak for et veltilrettelagt og gennemført arrangement.”
4.7
6

Udpluk af nogle af vores ture