Weekendtur - Vintereventyr i Island 2017/2018

 

Fire dejlige dage i Island

Vinter i Island er lig med eventyrligt snelandskab og betagende nordlys. Det er en vidunderlig og uforglemmelig oplevelse at tage på en superjeeptur gennem det snedækkede land, hvor du kan opleve mægtige vandfald der er frosset til is og sprudlende varme kilder.
Her er et forslag til hvordan din weekend kan se ud på "Weekendtur Vintereventyr i Island".

 

4 dage/ 3 nætter
Pris fra kr. 3.250 pr person

 

Dag 1: Ankomst

Ankomst til Keflavik lufthavn. Med bus til hotellet hvor der er tjek ind. Tag en tur i Den Blå Lagune på vej til Reykjavík. Så er du allerede i gang med at forkæle dig selv med en fantastisk og særdeles behagelig oplevelse. Tag på nordlysjagt med bus, båd eller superjeep om aftenen.

 

Dag 2: Heldagsudflugt til Den Gyldne Cirkel

En heldagsudflugt til Den Gyldne Cirkel er ikke til at komme udenom. Den klassiske er en 8 timers tur. Du kommer til de varme kilder ved Geysir, hvor Strokkur sender kaskader af kogende vand 30 m op i luften hvert 4. minut. Det store vandfald Gullfoss, er særlig smukt om vinteren, hvor det er frosset til is. Du kommer også til gartneriet Friðheimar og Thingvellir National Park. Den Gyldne Cirkel med superjeep er et spændende alternativ. Eller hvad med en snescootertur på gletsjeren Langjökull?

 

Dag 3: En dag med aktiviteter og oplevelser

Tag på endnu en oplevelsesrig udflugt i den smukke natur. Det kan være en dagsudflugt med bus og guide eller en af vores kombiture, hvor en kort ridetur på en islandsk hest er en del af udflugten. Gletsjervandring og Sydkysten er en spændende mulighed for dig, der er til eventyrlige oplevelser.
Har du lyst til bare at tage det roligt og nyde livet, kan du tage i et af Reykjaviks mange geotermiske friluftsbade, hvor du kan slappe af i et bassin med 38 - 42°C varmt vand. Gå på museum eller kunstudstilling og se dig omkring i Reykjavik.

 

Dag 4: Hjemrejse

Efter morgenmaden og tjek ud, bliver du hentet af en bus, som kører dig til Keflavik Lufthavn. Hjemrejse efter nogle fantastiske og uforglemmelige dage.

 

 

Priser gældende i perioden
november – december 2017 og
januar og februar 2018

 

Hotel Cabin **
Pris fra kr. 3.250

Fosshotel Lind ***
Pris fra kr. 4.280

Reykjavik Lights Hotel ***
Pris fra kr. 4.280

Skuggi Hotel ***
Pris fra kr. 4.510

Fosshotel Reykjavik ****
Pris fra kr. 4.975

Reykjavik Natura Icelandair Hotel ****
Pris fra kr. 5.050

Grand Hotel Reykjavik ****
superior værelse
Pris fra kr. 5.460

Hilton Reykjavik Nordica Hotel ****
Pris fra kr. 5.480

 

 

Bemærk venligst at alle priser er pr person og fra priser, som er baseret på den billigst mulige flybillet.

 

 

Prisen inkluderer:

  • Fly København - Keflavik t/r
  • Overnatning 3 nætter v/ 2 personer i dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • Skatter og afgifter

 

 

Ikke inkluderet i prisen:

 

 

Kontakt os via formular, på tlf. 2489 2113 eller e-mail: info@northtravel.dk og hør mere om City Break i Reykjavik/Island og mulighederne for tilkøb af udflugter.

 

 

 

 

  North Travel - Tag på en dejlig tur i den Blå Lagune - Reykjavik City Break 4 dage

 

 

North Travel - Vinter i Island er lig med en eventyrligt snelandskab og betagende nordlys

 

 

North Travel - Reykjavik City Break 4 dage | Islands smukkeste vandfald Gullfos, er imponerende når det er frosset til med is om vinteren.

 

 

North Travel - Reykjavik City Break 4 dage | Der er en fin promenade langs kysten i Reykjavik og udsigt til det 914 m høje bjerg Esjan.

 

 

North Travel | Oldenburg Allé 7, st. | DK-2630 Taastrup | Tlf. +[45] 24 89 21 13 | Rejsegarantifonden nr. 2113 | info@northtravel.dk