Weekendtur - Efterårsdage i Reykjavik

 

4 dejlige efterårsdage i Reykjavik

Efteråret er en smuk tid i Island. Når naturen skifter til de vidunderlige efterårsfarver er det lige før man bliver blændet af skønheden. Vejret er stadigvæk mildt og der er mange dage med perfekt vejr til en oplevelsestur i naturen. Her er et forslag til hvordan din weekend kan se ud på ”Efterårsdage i Reykjavik”.

 

4 dage/ 3 nætter
Pris fra kr. 3.475 pr person

 

Dag 1:

Ankomst til Keflavik lufthavn. Med bus til hotellet hvor der er tjek ind, eller lad os bestille jeres helt private shuttlesevice. Tag en tur i Den Blå Lagune på vej til Reykjavík, og du er allerede i gang med at forkæle dig selv med en fantastisk og særdeles behagelig oplevelse. Velankommet til Reykjavik kan I slentre rundt og kigge på den lille hovedstad, som på mange måder er en mini metropol. Her finder I små, hyggelige caféer, barer og restauranter i verdensklasse.

 

Dag 2:

Den islandske natur består for en stor del af mos og lyngbevokset lava, hvor de mangfoldige, skønne efterårsfarver stråler om kap. Tag på en heldagsudflugt til Den Gyldne Cirkel og oplev dette fantastiske syn. Turen går til de varme kilder ved Geysir, hvor Strokkur sender en stråle af kogende vand 30 m op i luften hvert 3. minut. Videre derfra går turen til Islands smukkeste vandfald, Gullfoss. Derfra kører vi til Thingvalla, som er det mest perfekte sted til at opleve efterårsfarverne. Her kan du se hvordan jorden, grundet de tektoniske pladers bevægelse bort fra hinanden, har slået kæmpe revner og du kan spadsere igennem en af de største, Almannagjá.
En anden mulighed er, at tage på Superjeeptur, som vi gerne hjælper med at bestille til jer.
Om aftenen anbefaler vi en skøn middag på den romantiske Restaurant Við Tjörnin.

 

Dag 3:

Brug denne dag til endnu en oplevelsesrig udflugt ud i den smukke natur. Er du til action, kan du tage på en spændende ATV-cross tur, eller en lidt mere rolig ridetur på en islandsk hest. Det kan også være at du har lyst til at komme på en gletsjertur i superjeep eller nordlystur. Har du mere lyst til bare at tage det roligt og nyde livet, kan du tage i et af Reykjaviks mange friluftsbade, hvor du kan slappe af i et bassin med 38 - 42°c varmt vand, gå på museum eller kunstudstilling. Der er spændende muligheder for at gøre gode køb på en shoppingtur og nyde en dejlig frokost på en af de mange gode caféer.

 

Dag 4:

Efter morgenmaden og tjek ud, bliver I hentet af en bus, som kører jer til Keflavik Lufthavn. Hjemrejse efter nogle fantastiske og uforglemmelige dage.

 

 

Priser gældende i perioden 1. – 31. oktober 2017

 

The Capital Inn

Pris fra kr. 3.475 pr person
Dobbeltværelse med fælles faciliteter

 

Hotel Island***
Pris fra kr. 4.100 pr person

 

Fosshotel Lind*** og Baron***

Pris fra kr. 4.260 pr person

 

Fosshotel Rauðará***
Pris fra kr. 4.330 per person

 

Hotel Cabin**

Pris fra kr. 4.390 pr person

 

Centerhotel Arnarhvoll***
Pris fra kr. 4.910 per person

 

Radisson BLU Saga Hotel****
Pris fra kr. 5.240 pr person

 

Grand Hotel Reykjavik****
Pris fra kr. 5.300 per person

 

Hotel Reykjavik Centrum****
Pris fra kr. 5.330 per person

 

 

Bemærk venligst at alle priser er fra priser og er baseret på den billigst mulige flybillet.

 

 

Prisen inkluderer:

  • Fly København – Keflavik t/r
  • Overnatning 3 nætter v/ 2 personer i dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • 23 kg bagage og 10 kg håndbagage
  • Skatter og afgifter

 

 

Ikke inkluderet i prisen:

 

Kontakt os via formular, på tlf. 2489 2113 eller e-mail: info@northtravel.dk og hør mere om City Break i Reykjavik/Island og mulighederne for tilkøb af udflugter.

 

 

 

 

 

Efterårsdage i Reykjavik - Velankommet til Reykjavik kan I slentre rundt og kigge på den lille hovedstads centrum

 

 

Weekend i Island - Her er udsigt over Thingvalla, der kan opleves på en heldagsudflugt, Den Gyldne Cirkel, til Geysir, Gullfoss og Thingvalla.

 

 

Forlænget weekend i Reykjavik - En håndstrikket islænder er behagelig at have på i det islandske efterår. Disse kan købes til rimelig pris i Reykjaviks centrum.

 

 

North Travel | Oldenburg Allé 7, st. | DK-2630 Taastrup | Tlf. +[45] 24 89 21 13 | Rejsegarantifonden nr. 2113 | info@northtravel.dk