Skolerejser / skolegrupper til Island eller Færøerne

 

Skolerejser til IslandFlag

Island er et særdeles spændende land for skolerejser. Her er en fantastisk  natur, historiske steder og masser af gode oplevelser der venter.

 

En typisk skolerejse varer 5 dage, men det er slevfølgelig jer der vælger hvor lang tid I ønsker at være afsted. Vi sørger for at bestille fly, overnatning og udflugter, og står til rådighed med alle relevante oplysninger i forbindelse med jeres rejse.

 

Det tager 3 timer at flyve fra København til Keflavik i Island. Fra lufthavnen til Reykjavik er der ca. 50 km og det tager en lille times tid med bus fra lufthavnen til vandrehjemmet.

 

Vandrehjemmet i Reykjavik har perfekte rammer til skoleklasser og har mange års erfaring med at modtage skoler. Der findes også muligheder for overnatning uden for byen.

 

Nogle af de mest populære udflugter er ”Den Gyldne Cirkel”, Den Blå Lagune, Hvalsafari og ridetur på islandske heste. Dette er dog kun en brøkdel af hvad vi tilbyder af udflugter og aktiviteter.

 

Vores skolerejse-ekspert har selv været skolelærer i mange år og har derfor et fint kendskab til den side af ”sagen”.

 

 

Aktuelle tilbud til island:

 

Særligt tilbud på skolerejse til Island, se nærmere her

 

Gælder fra den 5. oktober på særlige afgange og særlig rejseperiode.

Kontakt os via kontaktformular eller ring på tlf. 2489 2113 for nærmere oplysninger.

 

 

Skolerejser til Færøerneflag

Det tager ca. to timer at flyve fra Danmark til Færøerne. Der flyves fra København og Billund hele året rundt, samt fra Ålborg om sommeren.

 

Færøerne findes der flere muligheder for overnatning både i Thorshavn og udenfor byen. Et sted vi varmt kan anbefale er Gjáargardur, som har alle nødvendige faciliteter til et skoleophold og beliggenheden er Færøernes smukkeste.

 

Af udflugter på Færøerne, er nogle af de mest populære, en sejltur langs Vestmannabjørgin fuglefjelde, vandreture, sightseeing tur til Kirkjubø, Saksun og Klaksvik. Eller hvad med at tage ud at fiske og bagefter være med til at tilberede fangsten?

 

 

Kontakt os for et godt tilbud

Kontakt os på e-mail: info@northtravel.dk eller ring på tlf. 2489 2113
- så udarbejder vi og sender et tilbud, der passer præcis til det I ønsker.

 

 

 

Skolerejser - North Travel | Hyggesnak på vandrehjem i Reykjavik.

 

 

Skolerejser - North Travel | Virksamhedsbesøg kan være en del af en skolerejse.

 

 

Skolerejser - North Travel | På en studietur til Island eller Færøerne er der mange muligheder for at opleve naturen. North Travel arrangerer dag til dag program i samarbejde med skolens rejseleder.

 

 

 

North Travel | Oldenburg Allé 7, st. | DK-2630 Taastrup | Tlf. +[45] 24 89 21 13 | Rejsegarantifonden nr. 2113 | info@northtravel.dk