Weekendtur sommer - Forlænget weekend i Island

 

Sommer i Reykjavik

Om sommeren går solen aldrig helt ned i Island. Det kaldes midnatssol. Du kan være ude i naturen hele døgnet rundt og nyde den specielle stilhed, der sænker sig over den om natten. Trænger du til afslapning eller er du til oplevelser og action? Du finder begge dele i Island. Vil du på badeferie? Jamen, du kan bade i de varme kilder hver dag. Bo på hotel midt i Reykjavik centrum eller tag på forkælelses weekend på et elegant luksushotel, evt. i provinsen. Måske vil du bare bo billigt og have flere penge til alle de mange spændene udflugter vi tilbyder.
Har du allerede et yndlingshotel, som du ikke kan se her på vores hjemmeside, så spørg efter det. Vi har det hele.

Her er et forslag til hvordan en skøn sommer weekend kan se ud i Island.

 

4 dage/ 3 nætter
Pris fra kr. 4.310 pr person

(Priser gældende i 1. juni - 31. august 2017.)

Kontakt os hvis du har lyst til et længere eller kortere ophold.

 

 

Dag 1:

Ankomst til Keflavik lufthavn. Tag en tur i Den Blå Lagune på vej til Reykjavík, så er du i gang med at forkæle dig selv med en vidunderlig, afslappende og særdeles behagelig oplevelse. Når du er kommet til Reykjavik og har tjekket ind på dit hotel, kan du slentre rundt og kigge på den lille hovedstad, som på mange måder er en mini metropol. Her finder du små, hyggelige caféer, barer og restauranter i verdensklasse.

 

Dag 2:

 I dag vil det være oplagt at tage på en heldagsudflugt til Den Gyldne Cirkel. Tag på en bustur med guide og oplev de varme kilder ved Geysir, hvor Strokkur sender kaskader af kogende vand højt op i luften hvert 4. minut, Islands smukkeste vandfald, Gullfoss og Tingvalla, hvor Islands første demokratiske samling, Altinget, blev holdt for første gang i år 930. Her har jorden slået kæmpe revner, grundet de tektoniske pladers bevægelse bort fra hinanden.
En anden mulighed er at tage på Superjeep tur, eller hvad med dit livs oplevelse, en tur ind i vulkanen? Se mere om den tur under udflugter.
Om aftenen anbefaler vi en skøn middag på en af de mange gourmetrestauranter i Reykjavik.

 

Dag 3:

Fra havnen i Reykjavik kan du tage på hvalsafari. Du kan også tage på endnu en oplevelsesrig udflugt med bus og guide til Snæfellsnes halvøen. Ridetur på en islandsk hest er for alle og der kræves ikke nogen erfaring. Det er en spændende og sjov måde at komme ud i naturen på. Er du til action kan vi anbefale en ATV-cross tur eller River rafting på Hvítá. Du kan udforske Reykjavik, gå på museum eller kunstudstilling. Der er spændede muligheder for at gøre gode køb på en shoppingtur og nyde en dejlig frokost på en af de mange gode caféer. De skønne friluftsbade, hvor du kan møde den lokale befolkning i de varme boblebade, holder åbent fra tidlig morgen til sen aften. Hvis vejret er til det, anbefaler vi ”en tur til stranden”, Nauthólsvík, hvor der er udendørs opvarmede bassiner og gratis adgang.

 

Dag 4:

Efter morgenmaden og tjek ud, bliver du hentet af en bus, som kører dig til Keflavik lufthavn. Hjemrejse efter nogle fantastiske og uforglemmelige dage. Har du ikke fået nok, er du altid velkommen tilbage.

 

Priser gældende 1. juni - 31. august 2017

 

The Capital Inn**
Pris fra kr. 4.310 pr person

 

Hotel Cabin**
Pris fra kr. 4.995 pr person

 

Fosshotel Lind***
Pris fra kr. 5.100 pr person

 

Hotel Island***
Pris fra kr. 5.200 pr person

 

Skuggi Hotel ***
Pris fra kr. 5.535 pr person

 

Reykjavik Lights***
Pris fra kr. 5.560 pr person

 

Reykjavik Natura****
Pris fra kr. 5.720 pr person

 

Radisson BLU Saga Hotel****
Pris fra kr. 6.050 pr person

 

Grand Hotel Reykjavik****
Pris fra kr. 6.510 pr person i superior værelse

 

Hilton Reykjavik Nordica Hotel****
Pris fra kr. 7.390 pr person

 

Bemærk venligst at alle priser er fra priser og er baseret på den billigst mulige flybillet.

 

Se hvilke andre hoteller i Reykjavik vi tilbyder og kontakt os for et tilbud.

 

 

Prisen inkluderer:

  • Fly med Icelandair t/r
  • Overnatning 3 nætter v/ 2 personer i dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • Skatter og afgifter

 

 

Ikke inkluderet i prisen:

 

Kontakt os for pris og et godt tilbud

Kontakt os via kontaktformular eller på tlf. 2489 2113 og hør mere om forlænget weekend i Reykjavik og mulighederne for tilkøb af udflugter.

 

 

 

 

 

North Travel Forlænget Weekend Sommer | Tag tur på stranden Nauthólsvík i Reykjavik. Om aftenen kan I spise en skøn middag på en af de mange gourmetrestauranter i Reykjavik

 

 

North Travel Forlænget Weekend Sommer | Gullfoss er et af Islands smukkeste vandfald og kan opleves på turen Den Gyldne Cirkel.

 

 

North Travel Forlænget Weekend Sommer | På hvalsafari fra Reykjavik kan du også opleve de søde søpapegøjer.

 

 

North Travel Forlænget Weekend Sommer | Tag på hvalsafari fra havnen i Reykjavik.

 

 

North Travel | Oldenburg Allé 7, st. | DK-2630 Taastrup | Tlf. +[45] 24 89 21 13 | Rejsegarantifonden nr. 2113 | info@northtravel.dk