Weekendture forår - Forlænget weekend i Island

 

Forår i Reykjavik

Drømmer du om at komme lidt væk til et dejligt sted, hvor du både kan slappe af og opleve en masse. Vil du bo på hotel midt i centrum, eller forkæles på et elegant hotel i provinsen? Måske bare bo godt men billigt? Vi har det hele.
Her er et forslag til hvordan din weekend kan se ud på ”Forår i Reykjavik” i Island.

 

4 dage/ 3 nætter
Pris fra kr. 4.100 pr person

(Priser gældende i 2017.)

Kontakt os hvis du har lyst til et længere eller kortere ophold.

 

Dag 1:

Ankomst til Keflavik lufthavn. Med bus til hotellet hvor der er tjek ind, eller lad os bestille jeres helt private shuttle sevice. Tag en tur i Den Blå Lagune på vej til Reykjavík, og du er allerede i gang med at forkæle dig selv med en fantastisk og særdeles behagelig oplevelse. I Reykjavik kan I slentre rundt og kigge på den lille hovedstad, som på mange måder er en mini metropol. Her finder I små, hyggelige caféer, barer og restauranter i verdensklasse.

 

Dag 2:

I dag vil det være oplagt at tage på en heldagsudflugt til Den Gyldne Cirkel. I kan vælge at tage med bus fra Reykjavik Excursions, som henter jer ved hotellet klokken 08:30. Turen går til de varme kilder ved Geysir, hvor Strokkur sender kaskader af kogende vand højt op i luften hvert 3. minut. Videre derfra til Islands smukkeste vandfald, Gullfoss. Du kommer også til Thingvalla, hvor Islands og verdens første demokratiske samling, Altinget, blev holdt for første gang i år 930. Her kan du se hvordan jorden, grundet de tektoniske pladers bevægelse bort fra hinanden, har slået kæmpe revner.
En anden mulighed er at tage på Superjeep tur, som vi gerne hjælper med at bestille til jer.
Om aftenen anbefaler vi en skøn middag på den nyligt åbnede Restaurant Grillmarkadurinn.

 

Dag 3:

Nåede I ikke Den Blå Lagune ved ankomst, kan I tage på en halvdagstur dertil i dag. Måske har I lyst til at tage ud på hvalsafari fra havnen i Reykjavik, eller på endnu en oplevelsesrig udflugt til Snæfellsnes halvøen. Ridetur på en islandsk hest er for alle og der kræves ikke nogen erfaring. Det er en spændende og sjov måde at komme ud i naturen på. Er du til action kan vi anbefale en ATV-cross tur eller snescooter på en gletsjertur. Kig nærmere på Reykjavik, gå på museum eller kunstudstilling. Der er spændede muligheder for at gøre gode køb på en shoppingtur og nyde en dejlig frokost på en af de mange gode caféer.

 

Dag 4:

Efter morgenmaden og tjek ud, bliver I hentet af en bus, som kører jer til Keflavik Lufthavn. Hjemrejse efter nogle fantastiske og uforglemmelige dage.

 

 

Priser gældende i 2017

 

Fosshotel Lind***
Pris fra kr.4.100 pr person

 

Reykjavik Lights***
Pris fra kr. 4.165 pr person

 

Skuggi Hotel***
Pris fra kr. 4.290 pr person

 

Hotel Island***
Pris fra kr.4.395 pr person

 

Hotel Cabin**
Pris fra kr. 4.420 pr person

 

Grand Hotel Reykjavik****
Pris fra kr. 5.150 pr person

 

Reykjavik Natura****
Pris fra kr. 5.260 pr person

 

 

Bemærk venligst at alle priser er fra priser og er baseret på den billigst mulige flybillet.

 

Se hvilke andre hoteller i Reykjavik vi tilbyder og kontakt os for et tilbud.

 

 

Prisen inkluderer:

  • Fly med Icelandair t/r
  • Overnatning 3 nætter v/ 2 personer i dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • Skatter og afgifter

 

 

Ikke inkluderet i prisen:

 

Kontakt os for pris og et godt tilbud

Kontakt os via kontaktformular eller på tlf. 2489 2113 og hør mere om forlænget weekend i Reykjavik og mulighederne for tilkøb af udflugter.

 

 

 

 

 

North Travel Forlænget Weekend Forår | Når I er kommet til Reykjavik, kan I slentre rundt og kigge på den lille hovedstads centrum.

 

 

North Travel Forlænget Weekend Forår | Gullfoss er et af Islands smukkeste vandfald og kan opleves på turen Den Gyldne Cirkel.

 

 

North Travel Forlænget Weekend Forår | Tag på hvalsafari fra havnen i Reykjavik.

 

 

North Travel | Oldenburg Allé 7, st. | DK-2630 Taastrup | Tlf. +[45] 24 89 21 13 | Rejsegarantifonden nr. 2113 | info@northtravel.dk