North Travel har et stort udbud af rideture og rideferier i Island

 

På en eventyrlig rideferie

En rideferie på en islænder i dens eget land, Island, er en eventyrlig oplevelse. Du kommer tæt på den fascinerende islandske natur, som du kan opleve fra ryggen af en islandsk hest.

 

Den islandske hest - Islænderen

Den lille islandske hest, islænderen, er noget helt for sig selv. Den er som skabt til det uvejsomme terræn i den islandske natur.

 

For mere end 1000 år siden, da vikingerne kom til Island for at bosætte sig, havde de bl.a. heste med. Gennem tiderne har det barske klima i Island formet de små heste, så de er blevet en hårdfør race.

 

5 Gangarter - tölt og pasgang

Udover skridt, trav og galop, har islænderen bevaret gangarterne tölt og pasgang. Den har derfor fem gangarter. I dag er den islandske hest meget populær både i og uden for Island. For at beskytte og bevare den rene race, må en islænder aldrig komme tilbage til Island, når først den har været væk derfra.

 

Stort udvalg af rideture

Der findes et stort udvalg af rideture over det meste af Island. Alt fra korte dagsture for nybegyndere, til lange ture for øvede ryttere. Islænderen er en lille hest, godmodig, pålidelig og meget sikker på benene. En familietur på hesteryg er en super god oplevelse.

 

Hop på hesten – i Island

North Travel hjælper dig med at arrangere hele pakken, så du ikke skal tænke på andet end at pakke og komme af sted. Eventyret venter på dig.

 

Vejledning om rideudstyr, som medbringes til Island (engelsk)

 

 

Få et godt tilbud på rideferie i Island

Kontakt os via kontaktformular eller ring på tlf. 2489 2113, for et godt tilbud samt høre om vores store udbud af rideture, af forskellig længde og sværhedsgrad.
Bemærk, at hejmmesiden viser blot et udpluk af vores udbud af rideferier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Rideferie i Island

 

 

Rideferie i Island, Katalog 2017 - North Travel | North Travels udbud af rideferie og rideture i Island i samarbejde med vores samarbejdspartner Eldhester.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

North Travel | Oldenburg Allé 7, st. | DK-2630 Taastrup | Tlf. +[45] 24 89 21 13 | Rejsegarantifonden nr. 2113 | info@northtravel.dk