Kør selv ferie i Island

 

Frihed til at nyde den smukke natur

Lej en bil og kør rundt til lige præcis de steder, du ønsker at se og bliv der, så længe du har lyst.

 

Det er nemt og bekvemt at leje bil i Island. Bilen står klar i lufthavnen når du ankommer og du kan vælge også at aflevere den dér ved afrejse.

 

Ønsker du at komme rundt til de største seværdigheder, kan det sagtens lade sig gøre i en almindelig personbil. Hovedvej 1 er asfalteret hele vejen rundt, ligesom de fleste veje der fører til seværdighederne er i meget god stand.

 

 

Kør selv og oplev Island fra en 4x4 jeep

Har du et ønske om selv at køre for at se nogle af de unikke steder, som findes inde midt i landet, vil det være nødvendigt med en 4x4 jeep og det klarer vi selvfølgelig også.

 

Vi kan tilbyde forskellige former for overnatning. Det kan være hotel, vandrehjem, guesthouse eller bondegårds indkvartering. Det kan også være en blanding af disse. Du kan selv bestemme hvordan du vil bo undervejs.

 

 

Kør Island rundt i en autocamper

North Travel kan nu tilbyde leje af autocampere i Island.
Når du lejer en autocamper, kan du selv bestemme din rute rundt i Island, uden at være afhængig af forudplanlagt og bestilt indkvartering. Det giver en frihed, som mange foretrækker. Autocamperne er udstyret med kogefaciliteter og køleskab, så du selv kan lave mad.

 

Gode råd om kørsel i Island

De islandske traffikmyndheder har udgivet en vejledning med gode råd om mere sikker kørsel i Island. Disse oplysninger kan du finde på den efterfølgende pdf-fil (engelsk tekst) og på videoen med fåret.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

North Travel - Island kør selv ferie | Almannagja kløften på Tingvalla. Her kan man se hvordan jorden har slået revner.

 

 

North Travel - Island kør selv ferie | En bondegård ved Myvatn søen med krateret Hverfell i baggrunden

 

 

Rejser til Island - I denne video, fra de islandske myndigheder, er særlige aspekter i forbindelse med sikker kørsel i Island gennemgået.

North Travel er certificeret som Islands specialist af Inspired by Iceland. North Travel er registreret i Rejsegarantifonden, nr. 2113.

 

 

North Travel | Oldenburg Allé 7, st. | DK-2630 Taastrup | Tlf. +[45] 24 89 21 13 | Rejsegarantifonden nr. 2113 | info@northtravel.dk