Se Island fra en firhjulstrækker

 

Island rundt i jeep - 4x4 (4WD)

På Islands centrale højland finder du stilhed og ro. Vejene, som er grusveje, er kun farbare i højsæsonen og der skal krydses floder mange steder. Tag på en eventyrlig og spændende kør selv ferie i en 4x4 jeep og oplev de unikke seværdigheder, der findes inde på Islands højland. Vi skræddersyr gerne en rejse efter dine ønsker.

 

Her er et forslag til en rigtig god jeeptur.

 

11 dage / 10 nætter
Pris fra kr. 14.450 pr voksen

 

 

Den gode i 4 x 4

Pris fra kr. 19.715 pr person når 2 personer rejser sammen.
Bil grp FG Suzuki Grand Vitara 4WD jeep eller lignende

Pris fra kr. 17.830 pr person når 4 personer rejser sammen
Bil grp I Toyota Landcruiser 4WD jeep eller lignende


Gælder for perioden juni, juli og august 2017.

 

Bemærk venligst at alle priser er fra priser og er baseret på den billigst mulige flybillet.

 

 

Dag 1: Sydisland

Efter ca. 3 timers flyvetur er der ankomst til Keflavik lufthavn. Her vil I få jeepen udleveret. Kør til Den Blå Lagune og nyd et afslappende bad i det mælkehvide, geotermiske, varme vand. Herfra køres der videre til den lille fiskerby, Grindavik og turen fortsætter langs sydkysten i retning mod den lille by Selfoss. Udslukte vulkaner, små fiskerbyer og en lille afsidesliggende kirke, er nogle af seværdighederne undervejs.
Overnatning på Hotel Fljótshlíð.

 

Dag 2: Þórsmörk

Mellem de to gletsjere, Eyjafjallajökull  og Tindafjallajökull, ligger en frodig og utrolig smuk dal, en af Islands naturperler. Omgivet af bjerge, gletsjere og brusende gletsjerfloder, ligger Þórsmörk, en oase med et meget mildt klima. Her trives birkekrat og bregner, som sammen med den grønne mos, giver dalen et flot og frodigt udseende.  Det er en dejlig dagstur, med masser af muligheder for vandreture. Det er kun muligt at komme til Þórsmörk i en 4x4 jeep.
Overnatning på Hotel Fljótshlíð.

 

Dag 3: Vatnajökull

Sydkysten er et brag af naturoplevelser. Her finder I mange smukke vandfald, gletsjere, sorte strande og lavaørken. Vatnajökull er Europas største gletsjer. I Skaftafell, en del af Vatnajökull Nationalpark, som er Europas største nationalpark, er der mange spændende, afmærkede vandrestier. Gå en tur ind til vandfaldet Svartifoss, et spektakulært vandfald, som falder 20 m ud over en klippevæg af sort søjlebasalt.
Overnatning på bondegård ved Vatnajökull.

 

Dag 4: Skaftafell Nationalpark

Gletsjervandring på Vatnajökull er en tur ind i en eventyrlig verden af is. Der findes flere forskellige guidede ture. Tag på vandretur eller mountainbike tur i Skaftafell Nationalpark. Kør til gletsjerlagunen Jökulsárlón, hvor I kan komme ud at sejle mellem isbjerge og se sæler.
Overnatning på bondegård ved Vatnajökull.

 

Dag 5: Østkysten

Turen langs østkysten er spækket med fantastisk udsigt til forvitrede bjergtinder og veje, som ligger hugget ind i den stejle bjergside. Kør til Lagarfljót, en lang, smal sø og videre til Islands største skov, Hallormsstaðarskógur. Hengifoss er et unikt og flot vandfald, med bjergtagende søjlebasalt. I flere trin falder det 118 m ned ad bjergsiden. Det er et af Islands højeste vandfald. Laugarvallalaug området kan kun nås i en 4 x 4 jeep. Her kan du tage brusebad i et varmt vandfald ude i naturen.
Overnatning på bondegård eller vandrehjem.

 

Dag 6: Højlandet

Inde midt på højlandet ligger det store vulkankrater Askja og det noget mindre krater, Víti. Vejen til Askja er en ægte jeepvej og det tager lang tid, gennem ørkenlandskab, at køre dertil. Medbring madpakke, da der ikke findes nogen café eller kiosk inde på højlandet. Herfra går turen til området ved Mývatn.
Overnatning på bondegård ved Mývatn.

 

Dag 7: Mývatn

Ved Mývatn er der en meget smuk og særpræget natur. Pseudokraterne ved Skútustaðir, lavaparken Dimmuborgir, med fortryllende lavaformationer og boblende lerkilder ved Námaskarð, er nogle af seværdighederne. Et bad i det geotermiske, varme vand i Nature Bath, er ren forkælelse.
> Overnatning på bondegård ved Mývatn.

 

Dag 8: Dettifoss og Húsavík

Kør til Dettifoss, Europas mægtigste vandfald, Ásbyrgi, en smuk, hesteskoformet kløft og Hljóðaklettar med særprægede klippeformationer, resten af indersiden af en gammel vulkan. På hvalsafari fra den lille fiskerby Húsavík, hvalsafariernes hovedstad i Europa, kan I opleve havets kæmper på nært hold.
Overnatning på Icelandair Hotel Akureyri.

 

Dag 9: Jeepvejen Kjölur

Fra nord går jeepvejen Kjölur over højlandet mod Sydisland. Midtvejs ligger et område med varme kilder, Hveravellir, hvor det er muligt at tage sig et bad i en af kilderne. Gullfoss er Islands smukkeste vandfald. Det falder 32 m ned i en kløft i floden Hvítá. Geysir er et stort, berømt område med mange varme kilder. Den største hedder Geysir og har givet navn til hele verdens varme springkilder, gejsere. Den mest aktive gejser er Strokkur, som sender kaskader af kogende vand op i luften hvert 4. minut.
Overnatning på Hotel Edda.

 

Dag 10: Den Gyldne Cirkel

Kør til Laugarvatn søen og tag i Laugarvatn Fontana, som er et lækkert, geotermisk spabad. Spis frokost på den lille restaurant Lindin, som ligger lige ved siden af Laugarvatn Fontana. Kør til Thingvalla Nationalpark og derfra til Reykjavik.
Overnatning på Fosshotel Reykjavik i Reykjavik.

 

Dag 11: Hjemrejse

Hjemrejse
Mulighed for at kigge lidt på byen inden der er afgang mod Keflavik.
Husk at tanke før du afleverer bilen i lufthavnen.

 

 

 

Inkluderet i prisen:

  • Fly København eller Billund-Keflavik t/r
  • Overnatning 10 nætter i dobbeltværelse med eget bad og toilet på nævnte hoteller inkl. morgenmad
  • Leje af jeep i 10 døgn, inkl. CDW forsikring, afhentningsgebyr og én ekstra chauffør
  • Detaljeret, skræddersyet rejseplan med forslag til seværdigheder rundt i Island på dansk
  • Alle skatter og afgifter

 

Tilkøb:

  • Super CDW (forsikring til nedbringelse af selvrisikoen). Spørg efter prisen.

 

 

Den gode i 4 x 4 Økonomiudgave

Samme rute som ovenfor, men indkvartering på bondegårde og gæstehjem i dobbeltværelse med fælles faciliteter, inkl. morgenmad.

 

Pris fra kr. 17.130 pr person når 2 personer rejser sammen.
Bil grp FG Suzuki Grand Vitara 4WD jeep eller lignende

Pris fra kr. 14.450 pr person når 4 personer rejser sammen
Bil grp H Kia Sorrento 4WD jeep eller lignende


Gælder for perioden juni, juli og august 2017.

 

Bemærk venligst at alle priser er fra priser og er baseret på den billigst mulige flybillet.

 

 

Kontakt os via kontaktformular eller ring på tlf. 2489 2113 og få et skræddersyet tilbud på din 4x4 Jeep ferie i Island.

 

Du kan se flere af North Travels kør selv rejser under menuen: Kør selv.

 

 

 

 

 

 

 

Den gode 4x4 - North Travel | I en firhjulstrækker er der mulighed for at komme ind til Islands højland. Billedet er taget lige uden for Landmannalaugar i Sydisland.Den gode 4x4 - North Travel | På bjergvejen Kjölur er der er et geotermisk område Hveravellir, som er spændende at opleve. Der er også mulighed for at bade i det varme vand.Den gode 4x4 - North Travel | Hafrahvammagljúfur i Østisland er en mægtig kløft. Det kræver lidt vandring at komme hen til kanten af kløften.Den gode 4x4 - North Travel | På kør-selv turen i Island er det behageligt at slappe af i det varme vand. Her ved Laugarfell i Østisland.North Travel er certificeret som Islands specialist af Inspired by Iceland. North Travel er registreret i Rejsegarantifonden, nr. 2113.

Du kan flyve til Island med Icelandair, som er North Travels samarbejdspartnerNorth Travel | Oldenburg Allé 7, st. | DK-2630 Taastrup | Tlf. +[45] 24 89 21 13 | Rejsegarantifonden nr. 2113 | info@northtravel.dk