Grupperejse, firmatur til Island

 

I Island, kun få timers flyvning fra Danmark, venter oplevelser i verdensklasse. Den smukke natur med vandfald, varme kilder, store hvide gletsjere og aktive vulkaner samt en fascinerende historie og kultur danner rammen om jeres grupperejse. Det være sig firmarejsen, incentive-rejsen, teambuilding, konferencen, familieturen eller foreningsturen.
Klassiske udflugter, som Den Gyldne Cirkel, kan kombineres med møder, tekniske besøg, teambuilding og udendørs aktiviteter. Mulighederne er mange: rideture på islandske heste, gletsjervandring, snescooter, ATV tur, hvalsafari, kajakture, huleforskning, vandreture og meget mere.
Vores store kendskab til landet, naturen og befolkningen gør, at vi ved, hvordan vi laver den optimale grupperejse – efter jeres ønsker. Vi samarbejder med de bedste leverandører i Island, så næsten alle ønsker kan opfyldes.

Ingen gruppe er for stor, men der skal være minimum 10 deltagere.
Vi skræddersyr et program helt efter jeres ønsker, budget og mål for rejsen.

 

 

Eksempel på grupperejse til Island:

 

Dag 1 - En varm velkomst

Afrejse fra København eller Billund. Ankomst til Keflavik lufthavn, hvor bussen venter udenfor ankomsthallen. Direkte transport til Den Blå Lagune, hvor en dejlig spa oplevelse venter i det geotermiske anlæg med 35-40 grader varmt turkisblåt mineralholdigt vand. En flot måde at blive budt velkommen til Island på. Efter badet kan der arrangeres middag i Restaurant Lava inden transport ind til Reykjavik. Middagen kan også arrangeres i Reykjavik, hvor der er mange gode restauranter. Indkvartering på hotel i Reykjavik.

 

Dag 2 - Den Gyldne Cirkel

Efter morgenmaden venter en af Islands mest populære udflugter – turen med bus og lokal, dansktalende guide, til ”Den Gyldne Cirkel”. På turen besøges de varme kilder ved Geysir, hvor det syder og bobler i undergrunden.  Springkilden Strokkur sender med mellemrum kaskader af varmt vand højt til vejrs.
Det fantastisk smukke og majestætiske vandfald Gullfoss besøges også. Turen går endvidere til Thingvalla, hvor islændinge for over 1000 år siden begyndte at holde demokratiske forsamlinger, Altinget. Her ses det tydeligt, hvordan jorden har bevæget sig og slået store revner. Det er her brudlinjen mellem den amerikanske og den europæiske tektoniske plade ligger. Der vil være frokost undervejs. Turen kan kombineres med en snescootertur på Langjökull gletsjeren. Sidst på dagen går turen tilbage til Reykjavik. Middag på en af Reykjaviks restauranter eller på hotellet.

 

Dag 3 - Spændende aktiviteter

Skal det være en dag med spændende aktiviteter? Muligheden for både kortere og længere, mere eller mindre aktive, ture er der masser af. Det kan være en ridetur på de rolige islandske heste. En ATV tur i det varierede og kuperede terræn. Eller hvad med en spændende dagstur i Super Jeep? En tre timers hvalsafari fra havnen, kan kombineres med en halv fridag til shopping og udforskning af Reykjavik.

En anden mulighed er en bustur til Sydkysten. En tur der er ideel for naturelskere. Der bliver lejlighed til at stå bag det høje vandfald Seljalandsfoss. Turen går også til det særdeles smukke vandfald Skógafoss. Der køres, langs Islands sydkyst, til Vík i Mýrdal, en hyggelig by med store fuglefjelde. Dagens højdepunkter er den fantastiske udsigt til gletsjere, sort lava sandstrand og imponerende klippe-formationer. Frokost undervejs. Afskedsmiddag om aftenen.

 

Dag 4 - Hjemrejse

Det er blevet tid til at tage afsked med dette vidunderlige land. Efter morgenmaden er der transfer til Keflavik lufthavn for afrejse til København eller Billund.

 

 

Det siger kunderne:

 

 

Foreningstur - april 2017:

 

Vi er meget tilfredse med arrangementet og havde en rigtig god tur med mange tilfredse deltagere og har fået mange roser efter hjemkomsten.
Så tusind tak for et veltilrettelagt og gennemført arrangement.

- Kabel- og Liniemesterforeningen

 

 

Firmatur/Jubilæums tur - nov. 2016:

 

Vi havde en skøn tur, trods det dårlige vejr. Alt klappede. Så tusind tak for hjælpen.

- Johs. Tandrup A/S

 

 

Familietur  – oktober 2016:

 

Jeg /vi har haft en fantastisk god tilrettelagt tur.Alt kørte uden problemer ,vores guide og chauffør var helt perfekte,veloplagte,venlige og vi fik god orientering om landets natur m.m.
Vi vil varmt anbefale turen til alle.

- Venlig hilsen
Gerda

 

 

Kontakt os på e-mail: info@northtravel.dk eller ring på tlf. 2489 2113, for et uforpligtende tilbud på jeres næste firmarejse til Island.

 

 

 

 

 

Firmarejser, Firmature, Incentive - North Travel | Start med en tur i Den Blå Lagune, hvor du får serveret en Blue Lagoon cocktail ude i lagunen.

 

 

Firmarejser, Grupperejser i Island - North Travel | North Travel sørger for at arrangere aktiviteter for såvel små som store grupper.

 

 

Firmarejser, Konferencer i Island - North Travel | I Island er spændende udflugter en vigtig del af en grupperejse. Den Gyldne Cirkel og Sydkysten er populære.
Kontakt North Travel og få et uforpligtende tilbud på arrangering af konferencer i Island.

 

 

Grupperejser i Island | Kontakt North Travel for et arrangement med spændende aktiviteter for såvel små som store grupper.

 

 

 

North Travel | Oldenburg Allé 7, st. | DK-2630 Taastrup | Tlf. +[45] 24 89 21 13 | Rejsegarantifonden nr. 2113 | info@northtravel.dk