Grupperejser, incentive eller firmature til Færøerne

 

Skal I holde møde, konference eller måske på teambuilding, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en grupperejse til Færøerne.

Vores professionelle samarbejdspartnere på Færøerne, sørger for at I får en uforglemmelig oplevelse. I Thorshavn findes der flere hoteller med gode konference faciliteter og den lille hovedstad byder på internationale restauranter i topklasse.

Teambuilding på Suduroy er i særklasse. Her kan I f.eks. prøve rappelling og danse færøsk kædedans.

Den smukke natur vil altid være en del af en rejse til Færøerne. Vi kan arrangere en sejltur langs fuglefjeldene og bustur til alle de største seværdigheder.

 

 

Eksempel på grupperejse

Se dag til dag program på Færøerne. (pdf-dokument)

 

 

Kontakt os via kontaktformular eller ring på tlf. 2489 2113, for et uforpligtende tilbud på en grupperejse til Færøerne, som er sammensat i henhold til jeres ønsker.

 

 

Vi glæder os til at høre fra jer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Incentive, firmatur - På en tur med båden Bládýpi fra Torshavn til øen Nólsoy falder man hurtig i snak med de andre på båden

 

 

Firmarejser, incentive | Bryd grænser og stol på andre mennesker f.eks. ved at rappelle ned ad en kystklippe

 

 

Grupperejser, konferencer - Tag til Færøernes Suduroy og oplev smuk natur

 

 

Grupperejser, firmarejser - Færingerne er et gæstfrit folkefærd. Når de inviterer til fest, bliver der budt på velkomstdrink, der ofte er snaps. Senere starter kædedansen og sangen, hvor gæsterne selvfølgelige bliver inviteret med. Dette er en sand oplevelse for alle der holder af fest, dans og musik.

 

 

Grupperejser - Se de flotte fuglefjelde på en sejltur, som her ved Vestmanna

 

 

 

North Travel | Oldenburg Allé 7, st. | DK-2630 Taastrup | Tlf. +[45] 24 89 21 13 | Rejsegarantifonden nr. 2113 | info@northtravel.dk